Tanév végi információk

június 7, 2021

Tisztelt Szülők!

Hamarosan itt van a tanév vége. Szeretném megosztani Önökkel az ezzel kapcsolatos információkat.

Június 11. péntek, tanítási nap, az első három óra lesz megtartva. Az étkezést központilag lemondjuk minden tanulónak. 17 órától ballagási ünnepség az iskola udvarán. Az érintetteket az osztályfőnökök tájékoztatják a részletes információkról. Igény esetén felügyeletet biztosítunk, melyet az osztályfőnöknek írásban kell jelezni.

Június 14-én osztálykirándulások lesznek. Azoknak az osztályoknak, amelyek eltérő időpontban mennek kirándulni, és ezen a napon az iskolában lesznek, az osztályfőnökök biztosítanak programot. A kiránduláson résztvevő tanulóknak az étkezést központilag lemondjuk. Igény esetén felügyeletet biztosítunk, melyet az osztályfőnöknek írásban kell jelezni.

Június 15. DÖK nap. Délelőtt programokon vesznek részt a gyerekek, amelyek kb 12 óráig tartanak. Az étkezést a szülők az MKMK-nál tudják lemondani. Igény esetén felügyeletet biztosítunk, melyet az osztályfőnöknek írásban kell jelezni.

24/2021. (VI.02.) EMMI határozat értelmében 2021.06.16 – 06.30-ig felügyeletet biztosítunk azoknak a gyerekeknek, akiknek a szülei erre vonatkozó igényüket előre jelzik. Az osztályfőnökök 06.07-től küldik haza a gyerekekkel az igényfelmérő lapokat, melyet kitöltve kérünk visszaküldeni június 10-ig.

Csodaszarvas program keretében az iskola diákjainak tábort szervezünk június 21-25-ig és június 28-tól július 02-ig. Ebben a tanévben összesen 2 csoportot tudunk indítani maximum 25 fővel csoportonként. A táborvezetők fognak pontos részleteket közölni a táborban résztvevő diákok szüleivel.

Bizonyítványosztás a 8. évfolyamnak illetve a 4., 6. évfolyamból továbbtanuló diákoknak 2021.06.18-án reggel 8 órakor az osztályteremben. A többi évfolyamnak ünnepélyes tanévzáró 06.24-én. A pontos időpontról később adok tájékoztatást.

Iskolavezetés