Tájékoztatás az étkezés megrendeléséről

augusztus 27, 2021

Tisztelt Szülők!

Az MKMK tájékoztatása alapján az étkezés megrendelése ebben a tanévben az alábbiak szerint történik.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben étkezést szeretnének igényelni az új tanévre a gyermeküknek azt minél előbb tegyék meg. Minden tanév kezdetét megelőzően az étkezés igénylése újra szükséges.

Akik augusztus 23-ig beküldték az igénylést az MKMK-nak, azok a tanulók szeptember 1-jén már étkeznek, a később beérkezett igények esetében az étkezés első napja a hiánytalanul kitöltött igénylőlapok beérkezése utáni 3. nap. Az étkezés első napjáról az iskolában nem tudunk tájékoztatást adni, erről az időpontról az MKMK ügyintézőjétől érdeklődjenek a 46/500-068 telefonszámon. Az alsó tagozatos tanulók esetében fontos az étkezés igénylése, mert egész nap itt van a gyermek az iskolában.

Az étkezés megrendeléséhez, a kedvezmények igénybevételéhez szükséges nyomtatványok az MKMK honlapján a http://mkmkozpont.hu/etkezes-igenylese-2021-2022-es-tanevre-letoltheto-dokumentumok linkről letölthetőek, illetve az MKMK portáján átvehetők.

Akik valamilyen jogcímen kedvezményre jogosultak (3 vagy több gyermek gondozása, vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről szóló érvényes határozatuk van, vagy a gyermek tartós beteg) illetve diétás étkezést igényelnek gyermeküknek, abban az esetben a kedvezmény igénybevételéhez a külön igénylőlapot is ki kell tölteniük.

Az igénylőlap minden részét ki kell tölteni, és alá kell írni. A kitöltött igénylőlapokat az MKMK központjába személyesen a Városház tér 13. sz alá, vagy szkennelve e-mailban az mkmk.menza@gmail.com vagy postai úton lehet eljuttatni.

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy az étkezés lemondását szeptember 1-től elsősorban az MKMK-ba jelezzék írásban az MKMK e-mail címére (mkmk.menza@gmail.com). Ha erre nincs lehetőségük, telefonos lemondásra az iskola titkárságán van lehetőségük.

Étkezés lemondása mind telefonon mind e-mailben: megelőző munkanapon 8:30-ig.

Iskolavezetés