Szimba tanulóbiztosítás/Diákigazolvány

augusztus 27, 2021

Tisztelt Szülők!

Tájékoztató a Szimba tanulóbiztosításról

A Generali Biztosító SZIMBA tanulóbiztosításának 2021/2022-es tanévre vonatkozó ajánlatát minden szülőhöz eljuttatjuk az elmúlt tanév végén. Kérjük, ha még nem juttatták el, de még szeretnék megkötni gyermekük részére a biztosítást, akkor a tájékoztató lap alján található válasz-és ügyfélkártyát töltsék ki, minden szülői aláírásnál írják alá és az éves biztosítási díjjal együtt juttassák el az iskola titkárságára!

Lehetőségük van még a szülőknek szeptember 10-ig behozni a biztosítási díjat és a kitöltött ajánlatot.

Fontos, hogy a kártyán legyen jelölve, hogy melyik Szimba csomagot választották gyermeküknek

Ha szükséges üres nyomtatványt a titkárságon tudunk adni. 

Diákigazolvány

Az a tanuló, akik még nem rendelkeznek diákigazolvánnyal a szülő alábbiak szerint igényelheti:

A diákigazolvány igényléssel kapcsolatban keresse fel a KORMÁNYABLAK bármelyik miskolci ügyfélszolgálatát vagy az OKMÁNYIRODA (Miskolc, Kis-hunyad u. 9.) ügyfélfogadását.

Az igényléshez szükséges a gyermek jelenléte, mert digitális fotó készül róla.

A szükséges dokumentumok, amit be kell mutatni az igénylés során:

  • A gyermek személyi igazolványa
  • A gyermek lakcímkártyája
  • A kísérő szülő személyi igazolványa, lakcímkártyája

A diákigazolvány igénylése csak akkor lehetséges, ha a gyermek rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal, tehát először ezt kell megigényelni a fenti ügyfélszolgálatokon.

A személyi igazolványhoz a gyermek születési anyakönyvi kivonatának és a fent említett dokumentumok bemutatása szükséges.

A személyi igazolvány igényléséhez mindkét szülő jelenlétét kéri az iroda, de ha csak az egyik szülő tud jelen lenni, akkor a másik szülőtől írásbeli Meghatalmazás kell – 2 tanú aláírásával- hogy az ügyben eljárhat helyette. Ez csak az együtt élő szülők esetében szükséges.

Mindkét igazolvány igénylése térítésmentes.

Az ügyfélszolgálaton kapott NEK –Adatlapot az iskola titkárságára kell elhozni az igénylést követő munkanapon, ahol az Oktatási Hivatal felé az iskolában történik a digitális igénylés.

Iskolavezetés