Iskolapszichológusi tájékoztató

március 19, 2020

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy 2020. április 14.-ig dolgozom iskolapszichológusként az iskolában. Az addig tartó időszakban az iskolapszichológusi szolgáltatás az alábbi módon szerveződik át igazodva az újonnan életbe lépett rendelkezésekhez:

  • Mivel a diákok nem mehetnek az iskola területére, így a gyermekek pszichológiai ellátása sem valósítható meg iskolai keretek között.
  • A már folyamatban lévő egyéni foglalkozások folytatására és lezárására az iskola vezetésével való megállapodás szerint a helyzet rendeződése, az iskolai oktatás újraindítása után kerülhet sor. Az érintett diákok szüleit telefonon keresni fogom, hogy megállapodjunk a további együttműködés részleteiről.
  • A mindenki számára sok kihívást tartogató élethelyzet sok új megoldandó feladattal is jár a hétköznapokban. Amennyiben tudok segíteni a felmerülő problémák kezelésében: otthoni feladatszervezés, bezártság, hatékony tanulás, szorongások kezelése, forduljanak hozzám bizalommal.
  • A szülők és a diákok telefonon kereshetnek konzultáció céljából. Telefonos egyeztetés után online kapcsolattartásra is lehetőség nyílik.

Telefonszámom: 20/4604404

  1. április 14.-e után iskolapszichológiai kérdésekkel a Pedagógiai Szakszolgálat munkatársaihoz fordulhatnak, új szakszolgálati ellátásként kérhetik a szülők a borsodszakszolgalat.hu linken regisztrálva.

Mindenkinek sok erőt, kitartást, és egészséget kívánok a következő időszakhoz!

Üdvözlettel:
Simonné Huszár Katalin
iskolapszichológus