HOLLYWOOD

szeptember 20, 2019

A Magyar Hollywood Tanács felkérésére 2019. szeptember 10-én 14 órától a Miskolci Szilágyi Dezső Általános Iskola Görömbölyi Tagiskolája rendezte meg a Magyar Hollywood Vetélkedő miskolci elődöntőjét a Görömbölyi Közösségi Házban. A programot Molnár Péter tagintézmény-vezető nyitotta meg.
A versenybe 6 csapat nevezett be, s a változatos, izgalmas feladatok megoldása során mindannyian bebizonyították, hogy kiválóan felkészültek a magyar gyökerekkel rendelkező hollywoodi filmes világhírességek életútjából.
A zsűri tagjai voltak: Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke, Mezei László, a Magyar Hollywood Tanács miskolci tagja, Hegedűs Balázs, egyetemi hallgató, valamint Jancsó Dóra színművésznő, aki már a vetélkedő kezdetén – Csézy: Ez az otthonunk című dalának eléneklésével – felejthetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek.
A kategóriájukban legjobban teljesítő csapatok képviselik majd Miskolcot a 2019. szeptember 20-án, Miskolcon, a Művészetek Házában megrendezésre kerülő országos döntőben.
A győztes csapatok:
Vendég:
Bársony János Általános Iskola
Csapattagok. Jánoky Anna, Molnár-Czakó Flóra, Tóth Tamás
Felkészítő tanár: Tóth Zsuzsánna
Házigazda:
Miskolci Szilágyi Dezső Általános Iskola Görömbölyi Tagiskolája
Csapattagok: Bódi Inez Kincső, Demjén Anna, Herczku Tímea
Felkészítő tanár: Czankné Szűcs Ágnes

Szívből gratulálunk a verseny szervezőinek és minden résztvevőjének a színvonalas rendezvényhez!

[srizonfbalbum id=33]