Családi háttérkérdőív kitöltése

május 9, 2024

Tisztelt Szülők!

A 2023/2024. tanévi digitális országos kompetenciamérések részét képezik, hogy a szülők a családi háttérkérdőíveket (CSH) kitöltsék.

A Háttérkérdőív célja, hogy országosan és iskolai szinten egyaránt elemezni lehessen a tanulók szociokulturális hátterének és mért teljesítményének összefüggését. Amennyiben az intézményben tanulók és szüleik/gondviselőik nem kellő arányban töltik ki a kérdőívet, az iskola átlagos CSH-indexét nem lehet kiszámítani, így az intézmény nem tudja összevetni teljesítményét a hasonló tanulói összetételű iskolákkal. Ezért nagyon fontos, hogy a háttérkérdőívet a szülők töltse ki.

Az iskola vezetése a 6. és 8. évfolyamos tanulók szüleinek papír alapon és a KRÉTA rendszeren keresztül is kiküldte az egyedi kódokat, melyet gondviselői hozzáféréssel tud elolvasni. A 4. évfolyamos szülők hamarosan megkapják a kódokat.

A kitöltés határideje: június 12.

Amennyiben technikai probléma miatt nem tudják kitölteni a családi háttérkérdőívet, az iskola@gorombolyiiskola.hu címen jelezzék, vagy személyesen az osztályfőnöknél.

Iskolavezetés